סדנת הבירה החווייתית שלנו תיקח אתכם למעמקי עולמו המרתק של ה"שיקוי" (פירושה של המילה "בירה" בלטינית.)

מכיוון שהמרכיבים לבירה שונים ממקום למקום ובתרבויות שונות, כך גם המאפיינים של התוצר הסופי, כמו טעם, ריח וצבע משתנים. יחד נבין את סוגי הבירות השונים, את ההבדלים והכי חשוב נטעם בירות מרחבי הארץ והעולם.

מטרת הסדנה היא להקנות מידע על המתרחש בעולם הבירות המפותח בארץ ובעולם, ללמוד ממה מייצרים בירה ולהבין את הטעמים המשתנים של הבירות.

אחרי הסדנה שלנו כבר תדעו בדיוק מה להזמין בבר בפעם הבאה שתצאו לשבת על בירה.

כמה שאלות הרות גורל לאוהבי הבירה:

האם הכרס של הבירה נועדה בשביל הבירה או בגללה?

למה לי קצף על הבירה? לא עדיף יותר בירה?

האם בירה בריאה לנו?

מי המציא את הדבר המופלא הזה?

מה עוד קיים בעולם מלבד גולדסטאר?

מה הבירה הכי טעימה בעינייך?

מה קדם למה יין או בירה?

מה הם המונחים המוזרים כשות ושמרים?

מים ממלאים 70% מגוף האדם, האם הם חשובים גם לגוף הבירה?

מה גורם לצבע הכהה של הבירה?

נזירים מנועים משתיית אלכוהול, אך מכינים בירה מצויינת, הייתם מאמינים?

מה יותר טעים בקבוק או חבית?

איך המילה בוטיק מתקשרת לבירה?

ואיך עדיף לשתות בבקבוק או בכוס?

אם אין לכם את התשובה ובא לכם כבר לשתות מלא בירה הזמינו מקום לסדנה הבאה! 🙂

השארת תגובה